Projekter

8 Gule Ugler er navnet på det projekt Buff Rhino Projects arbejder med i øjeblikket. Pt. har det udmøntet sig i en serie med unika plakater samt et værk på Metro væggen ved Krauseparken og Hovedbanegården i København.

 

Salg

Unika plakaterne købes i ramme for:

kr. 499,- eller uden ramme for: kr. 349,-

 

Ring eller skriv for at aftale nærmere: + 28 14 82 36 eller mail@buffrhino.com

 

Om plakaterne

Serien "8 Gule Ugler - Unikaplakater" består af 9 forskellige plakater med rim, tegninger, grafisk layout og bladguld. Alle plakaterne er signeret og der er 33 stk. af hver.

 

Plakaterne er printet på Conqueror Laid Oyster 250 gr. papir og måler 31 x 44 cm uden ramme, og de er alle efterbehandlede med bl.a. bladguld hvorfor hvert eksemplar vil fremstå forskelligt fra hinanden og hver plakat (heldigvis) vil have deres eget særpræg.

Rammerne er sort baissede fyrtræs rammer med et udvendigt mål på 43 x 53 cm, og bagpappet er color blue/grey/red carton.

 

Bag projektet

Børn har en helt fantastisk evne til at lege. I et univers af glæde, impulsivitet og fordybelse opstår den ene mere kreative leg efter den anden. I Buff Rhino Projects er det præcis denne lette umiddelbare tilgang til livet vi hylder og er optaget af - og vi er hele tiden på udkig efter lege vi kan låne.

 

I dette tilfælde er det legen med ord der har været i fokus. Legen med ord der rimer. "8 Gule Ugler - Unikaplakater" er designet udfra et råmateriale der er skabt i en leg mellem tre børn der en hel sommer igennem tegnede og rimede i et væk.

 

Vi er i Buff Rhino Projects, glade for at have fået lov til at låne denne rime leg som udgangspunkt til design af unikaplakaterne.

 

Tak til Bjørk, Lovis og Ferdinand.

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved